Tietoa sivustosta

attention open in a new window Tulosta

Verkkosivusto www.ikateknologia.fi on Vanhustyön keskusliiton ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton yhteisen KÄKÄTE-projektin ylläpitämä. Sivusto avattiin 19.5.2010.

Verkkosivustoa kehitetään jatkuvasti. Ideoita ja palautetta sivustosta voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .


Sivuston käyttö

Sivuston toteutuksessa on huomioitu esteettömyys ja saavutettavuus. Jokaisen sivun yläreunassa on painikkeet tekstikoon suurentamiseen ja pienentämiseen (A+ ja a-). Sivujen yläreunasta löytyvät myös mm. sivukartta sekä hakutoiminto.

Sivustolla navigoidaan pääasiassa vasemmalla palstalla olevan valikon kautta. Vasemmalla olevasta valikosta löytyy linkki mm. selkokieliseen aineistoon.

Varsinainen tekstisisältö on sijoitettu keskipalstalle. Keskipalstalla olevaa aineistoa voi tulostaa kunkin sivun otsikon vieressä (oikeassa yläkulmassa) olevasta tulostin-kuvakkeesta.

Liitetiedostot on tallennettu pdf-muodossa tai mahdollisuuksien mukaan paremmin saavutettavassa tekstimuodossa (.doc tai .rtf). Tiedostomuoto mainitaan liitetiedostojen yhteydessä, samoin tiedoston koko.


Tekijänoikeudet

Ellei muuta mainintaa ole, sivustolla olevan aineiston tekijäoikeudet kuuluvat KÄKÄTE-projektille. Sivustolla olevaa tekstimateriaalia voi lainata, mutta lähde on aina mainittava. Sivuja voi myös linkittää lähde mainiten. Sivustolla olevia kuvia ei saa käyttää ilman erillistä lupaa.

Ikateknologia.fi-sivustolla on linkkejä muiden tahojen ylläpitämille sivuille. KÄKÄTE-projekti ei vastaa näiden linkitettyjen sivujen sisällöistä.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Level Double-A conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0


© KÄKÄTE-projekti